zeilvakantie-carieb-guadeloupe-02.jpeg

Update Coronavirus

We zeilen ... beperkt

Op dit moment kunnen we slechts heel beperkt zeilen vanwege de vele negatieve reisadviezen en de maatregelen in eigen land. Gelukkig gloort er hoop aan de horizon.

Dankzij de huidige maatregelen en de vaccinaties vanaf januari zien we weer licht aan het einde van de tunnel. We hebben - net als de meeste mensen - behoefte aan een stip op de horizon. Het virus zit ons dwars maar het krijgt ons niet klein.

Op dit moment

Mede daarom zijn we winterzeilen gestart. We zeilen heel beperkt met twee deelnemers en één instructeur in ons eigen land. Ook dat doen we met veel plezier! En de vrolijke gezichten vergoeden veel. Zorg dat je iets hebt om naar uit te kijken!

Boeken met zo min mogelijk risico's

In het buitenland starten we komend voorjaar weer; we varen met minder deelnemers en meer ruimte op de moederjachten, houden gepaste afstand, hebben extra aandacht voor schoonmaak en hygiëne en zorgen voor (nog meer) ventilatie en buitenlucht. Daarnaast vallen in het buitenland meezeilen, leren zeilen en Family Sailing onder de ‘pakketreizen’ regeling. Hierdoor heb je recht op restitutie bij een negatief reisadvies.

Bij het huren van een zeiljacht (met of zonder flottieljebegeleiding) is dat niet automatisch het geval. Hier gelden de voorwaarden van de verhuurder van het jacht en is Amorgos bemiddelaar. Dat betekent dat je bij een negatief reisadvies kunt omboeken naar een andere periode. Wil je meer zekerheid? Kies dan voor de optie Geld-terug-garantie.

Wil je meer weten?

Lees dan de meest gestelde vragen en onze antwoorden in de Corona FAQ of bel 036 - 521 82 10.

zeilcursus-nederland-007.jpeg
Bekijk ons totale aanbod