zeilvakantie-carieb-guadeloupe-02.jpeg

Update Coronavirus

We zeilen weer (bijna) overal

En dat is goed nieuws! Sinds juni 2021 gaan zo goed als alle cursussen, flottieljes en zeilvakanties door. Wij zetten de schouders eronder om ook komend jaar te zorgen voor heel veel plezier in zeilen.

Wijs op reis

Al kunnen we het water weer op, op de meeste bestemmingen gelden nog wel maatregelen. Houd er rekening mee dat er veranderingen kunnen zijn. Daarom verwijzen we naar betrouwbare websites die doorlopend worden geüpdatet:
 • RIVM: rivm.nl/coronavirus-covid-19
 • Rijksoverheid: rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels
 • Wijs op Reis: nederlandwereldwijd.nl/reizen
 • Europese Unie: reopen.europa.eu/nl


  Wat kan er nu?

  Op dit moment zeilen we iedere zondag: "winterzeilen". Maar het is vooral de tijd van plannen maken:

  1. Zoek je een zeiljacht met/zonder flottielje?
 • Gebruik het zoekfilter op deze pagina: amorgos.nl/zelfzeilen/zeiljacht-huren.
  TIP: de jachten zijn "beschikbaar" of "beschikbaar op aanvraag". Kies voor de eerste categorie als je zekerheid wil.  2. Wil je met een groep of gezin zeilen met een schipper?
 • Misschien is Family Sailing wat voor jou: meezeilen.amorgos.nl/family-sailing
 • Wil je met een groep vrienden varen met een schipper? meezeilen.amorgos.nl/zeilvakanties-groepen
  TIP: dit is onze actuele beschikbaarheid! Zekerheid gegarandeerd. Deze jachten zeilen mee in een flottielje.  3. Wil je meezeilen of een zeilcursus boeken?
  Kijk voor de actuele beschikbaarheid op:
 • Meezeilen Griekenland en Kroatië: meezeilen.amorgos.nl/meezeilvakanties
 • Zeilcursussen Griekenland en Kroatië: lerenzeilen.amorgos.nl/zeilcursussen-buitenland
 • Cursussen en losse dagen Nederland: amorgos.nl/mz/zeilvakanties/nederland

  Boeken met zo min mogelijk risico's

  In het buitenland vallen meezeilvakanties, zeilcursussen, ervaringstochten en Family Sailing onder de ‘pakketreizen’ regeling. Bij deze pakketreizen heb je recht op restitutie bij een negatief reisadvies.

  Bij het huren van een zeiljacht (met of zonder flottieljebegeleiding) is dat niet automatisch het geval. Hier gelden de voorwaarden van de verhuurder van het jacht en is Amorgos bemiddelaar. Dat betekent dat je bij een negatief reisadvies kunt omboeken naar een andere periode. Wil je meer zekerheid? Overweeg dan bij je boeking de reis- en annuleringsverzekering van Allianz. Deze verzekeringen hebben standaard een Covid-19 dekking. Zo ga je met extra bescherming op reis en weet je van tevoren waar je aan toe bent.

  Overal houden we gepaste afstand, hebben extra aandacht voor schoonmaak en hygiëne en zorgen voor (nog meer) ventilatie en buitenlucht. Waar mogelijk varen we met minder deelnemers en meer ruimte aan boord.

  Wil je meer weten?

  Lees dan de meest gestelde vragen en onze antwoorden in de Corona FAQ of bel 036 - 521 82 10. NB: gebruik bij voorkeur email, door de drukte is het lastig ons telefonisch te bereiken.

 • flottielje-griekenland-corfu-04.jpeg
  Bekijk ons totale aanbod