zeilvakantie-kroatie-trogir-49.jpeg

Family Sailing in Kroatië

Stralende zon. Blauwe lucht. Wind en water. Ruimte en vrijheid. Duizenden mooie eilanden, snorkelen in heldere baaitjes. Slapen onder een sterrenhemel en genieten van het leven op een zeiljacht. Maak het zo actief of juist relaxed als dat je zelf wil.

✔ Gezellige flottieljes met 6 tot 9 gezinnen, ieder op een eigen zeiljacht
✔ Eten in de leukste restaurantjes direct aan het water of in idyllisch dorpjes
✔ Afwisseling tussen kleine eilanden, romantische baaien en bruisende kustplaatsen
✔ De afwisseling is groot: van historische steden tot ini-mini vissersdorpen

Vertrek kalender 2024

Samen met andere gezinnen

Je zeilt met een groep van 5 tot 9 andere boten met gezinnen. In zo'n flottielje spelen de kinderen met leeftijdsgenootjes: wanneer je 's middag aanlegt in de haven, staan de vriendjes op de kade. Spannende verhalen over de dag uitwisselen en samen het dorp, eiland of de baai ontdekken. Je hebt er bij wijze van spreken geen omkijken meer naar.

De formule van zo'n flottielje is eenvoudig, het effect is groot: jong en oud vermaken zich. Zowel op, als aan het water. Gemeenschappelijke avonturen leiden tot nieuwe contacten voor groot en klein. En... zeilervaring is op het moederschip niet nodig! De Amorgos schipper en flottieljeleider zorgen voor de zeilen, de wind doet de rest ;-).

Ga jij voor totale ontspanning?

Kies voor Family Sailing in Kroatië. Dat betekent met je gezin meezeilen aan boord van het flottielje moederschip.

Je hoeft niet zelf te zeilen of te manoeuvreren in een haven. Je kunt je volledig toeleggen op genieten van zon, zee en Kroatië.

Wel de lusten, maar niet de lasten dus. Zeker wanneer de ervaring beperkt is, een goede keuze.

Hoe ziet een FamilySailing zeilvakantie eruit?

Je leeft aan boord van het moederjacht samen met een ervaren Amorgos schipper en flottieljeleider. Het zeiljacht heeft 3 of 4 hutten (waarvan 1 voor de schipper en flottieljeleider), meestal 2 douches/toiletten, een dekdouche, een keuken en een heerlijk dek om te relaxen in de zon.

Het grootste deel van de tijd ben je buiten. Zeker in de zomermaanden is het zo lekker dat zelfs buiten onder de sterrenhemel kunt slapen!

We zeilen minimaal vijf dagen per week van eiland naar eiland. In de middag leggen we aan in een dorp, een haven of een baai om te overnachten. Terwijl de andere jachten binnen varen kunnen jullie alvast de omgeving verkennen.

's Avonds gaan we ergens in de buurt met het hele flottielje uit eten.

Zeilen heeft iets magisch

Zeilen met 6 tot 9 gezinnen, iedere zijn eigen jacht, samen dezelfde route. Het blijft een geweldig concept. Elke dag een andere omgeving. Avontuur, vrijheid, zwemmen, spelen, lekker eten en drinken: alles zit er in.

Dat is normaal gesproken niet voor iedereen weggelegd; je moet op de eerste plaats zelfstandig een zeiljacht kunnen besturen, tenzij....

Je kiest voor Family Sailing: je zelf laten zeilen. Opstappen aan boord bij de schipper en flottieljeleider op het moederjacht!

Het hele gezin, van jong tot oud, kan onder begeleiding sturen, trimmen en zeilen, maar dat hoeft niet. En op het einde van de dag liggen we aan een zonnige kade en bouwen samen met het flottielje een feestje.
8.7
Angelique

Optimaal, ontzorgd genieten van zeilen

Geplaatst op 29-07-2017
'We hebben genoten! Goede boot, goed gezelschap, goede begeleiding. Op afstand maar ook heel dichtbij. Iedere ochtend palaver, iedere avond fijne anker- en havenplaatsen en iedere keer weer een fijn restaurantje voor de hele club. Optimaal, ontzorgd genieten van zeilen op een bijzondere plek dan is dit je reis!'
9.0
Familie Grisnigt

Een ware top belevenis

Geplaatst op 29-07-2017
'Een ware top belevenis: super zeilen met een leuk gezelschap, alle soorten wind, mooi weer in een schitterende omgeving onder (bege)leiding van een deskundige, spontane leuke flottielje leider Brandt en schippers Sander en Matthijs. '
Bekijk ons totale aanbod