trainingsweek zeilen griekenland.jpg

Over Amorgos

Amorgos staat voor plezier in zeilen

Dat doen we graag in de zonnige, (sub)tropische gebieden en op het IJsselmeer en de Waddenzee. Als het om zeilen op kajuitjachten gaat kun je bij ons terecht van meezeiler zonder ervaring tot doorgewinterde zeiler.

Zeilvakantie op verschillende manieren

We verzorgen zeilplezier in verschillende vormen: naast meezeilvakanties, zeilervaringstochten, jachtverhuur en flottieljes in de zon onderscheiden wij ons door zeezeilcursussen, CWO erkende kajuitzeilopleidingen en theoriecursussen aan te bieden. Daarbij kun je kiezen voor verschillende zeilgebieden die Amorgos allemaal goed kent.

Flottieljeleiders, schippers en instructeurs

Specifiek voor Amorgos zijn onze enthousiaste en bekwame schippers, instructeurs en flottieljeleiders. Zij krijgen een uitgebreide opleiding en werken gemiddeld niet langer dan vier tot zes weken aaneengesloten in het buitenland. Op deze manier blijven ze enthousiast en dragen optimaal bij aan jou vakantieplezier.

Onze schippers, flottieljeleiders en zeilinstructeurs komen in aanmerking om door ons opgeleid te worden als ze al kunnen zeilen (zeilvaardigheden), ervaring hebben met lesgeven (didactiek) en blijk geven goed met (groepen) mensen om te kunnen gaan (sociaal-communicatieve vaardigheden). Daarna volgen ze bij Amorgos, zowel in het binnen- als buitenland, een vervolgopleiding in deze drie disciplines. Als je meer wilt weten kun je altijd bellen of op een andere manier contact met ons opnemen.

Professionele service

Ons streven is iedereen een prettige zeilvakantie te bezorgen door het leveren van goede service, voorlichting en producten, verzorgd door enthousiaste, professionele zeezeilers. Amorgos is, als enige zeilorganisatie, zowel aangesloten bij ANVR, SGR, CFR als CWO.

Wij wensen je een plezierige vaart

Peter van Asselt, Ans Berkelaar, Jorrit de Boer, Koen Bokkes, Nick Cornelisse, Dianne Demeris, Nico Dillingh, Irma Kamphuis, Han Kerbert, René Koemans, Lisanne Schiele, Rens Schot en Willem Goetheer.
trainingsweek aan de kade-min.jpg
Lees meer...

Adres

Marina Muiderzand
Marinaweg 10
1361 AC Almere
Telefoon: 036 - 521 82 10
Fax: 036 521 82 19
zeilen@amorgos.nl
www.amorgos.nl

KvK 32069159
Postbank 7617511
Rabobank 382245865

Amorgos is aangesloten bij ANVR, Stichting Calamiteitenfonds Reizen, SGR en Stichting Commissie Watersport Opleidingen (CWO).

Gezichten van Amorgos

Schippers, instructeurs en opleiders
schippersweekend amorgos-min.jpg
opleiding nederland amorgos-min.jpg
zeilen saronische golf voorjaar.jpg
opendag amorgos-min.jpg
trainingsweek van boven-min.jpg
trainingsweek groepsfoto-min.jpg
trainingsweek uitrusten-min.jpg
trainingsweek griekenland opleiders-min.jpg
trainingsweek griekenland winkelen-min.jpg
trainingsweek de kaarten-min.jpg
Bekijk ons totale aanbod