zeilvakantie-griekenland-athene-b07.jpeg

Actief Meezeilen - 24/7 plezier

Zeilen. Het heeft iets magisch. Elke dag een andere bestemming. Elke dag een nieuw avontuur. Zon. Wind. Blauwe lucht en helder water. Heb je zin in een echte vakantie? Lekker weer met de wind door je haren? Ga dan mee zeilen!

Iedere dag Plezier in Zeilen

Dat is de kern van 'Actief meezeilen'. Niet speciaal met singles, alleengaanden of juist stelletjes. We zeilen omdat we dol zijn op samen zeilen. En samen vakantie vieren. Met veelzijdige groepen. En met gezellige borrels, leuke avonden, lekker eten en veel vrijheid.

Met en zonder ervaring

Ook als je niet speciaal komt voor zeilen, maar wel voor een toffe vakantie met leuke mensen is dit een absolute aanrader. Een groot deel van deze tochten is voor zowel de beginner als gevorderde zeiler. Waarbij beginnen niet persé wil zeggen dat je wilt 'leren zeilen'.

Meezeilen in Kroatië

Stralende zon. Blauwe lucht. Wind en water. Ruimte en vrijheid. Duizenden mooie eilanden, snorkelen in heldere baaitjes. Slapen onder een sterrenhemel en genieten van het leven op een zeiljacht. Heel fijn...

✔ Van vroeg in de zomer tot eind september zonnig en warm
✔ Eten in de gezelligste restaurantjes aan het water of in idyllisch dorpjes
✔ Geschikt voor iedereen, zeiler of geen zeiler, ervaren of niet
✔ De afwisseling is groot: van historische steden tot ini-mini vissersdorpen

Meezeilen in Griekenland

Griekenland is de ideale bestemming. Het water is knalblauw, de bevolking gastvrij en vriendelijk. De witte huisjes en kleurrijke kades maken de eilanden fotogeniek. Je kunt actief meezeilen of juist lekker luieren in de zon. Vrijheid, blijheid.

✔ Gegarandeerd zon (watertemperatuur in de zomer rond 25 graden)
✔ Afwisselende zeilgebieden: Athene, Cycladen, Lefkas
✔ Geschikt voor iedereen; zeiler of geen zeiler, met of zonder ervaring
✔ Snorkelen, zwemmen, zeilen, eilanden ontdekken en leuke avonden

Moet je ervaring hebben?

Nee, dat is absoluut niet nodig voor meezeilvakanties. Deze vakanties zijn voor zowel zonaanbidders, waterratten, buitenmensen, zeilers, jong, oud, single, niet single. Eigenlijk iedereen die samen met anderen wil genieten van een mooie zeilvakantie.

De gezelligheid staat voorop. Wel vragen we je zo nu en dan om te helpen bij het hijsen van de zeilen en het aanleggen van het jacht. En natuurlijk geeft de schipper graag uitleg over het zeilen als je dat wil.

Heb je zeilervaring en wil juist met ervaren zeilers zeilen? Kijk dan naar de ervaringstochten. Een aanrader in de zonnige bestemmingen, maar zeker ook in Nederland.

Met wie ga je op vakantie?

Op een meezeilvakantie kunnen enkele deelnemers elkaar kennen, maar een groot deel boekt alleen. Dat maakt het nog leuker: vanaf dag één zeil je samen in een prachtige omgeving. Een ongedwongen en relaxte sfeer om nieuwe mensen te ontmoeten.

De samenstelling van de groepen zijn breed en veelzijdig. Diverse opleidingen, verschillend in zeilervaring, man, vrouw, jong en oud. Wat we delen is de zin in zeilen!

De meeste deelnemers zijn tussen 25 en 60 jaar oud. Alle meezeilvakanties en zeilcursussen zijn voor deelnemers vanaf 18 jaar.

De praktijk leert dat 60% van de deelnemers alleen boekt; je bent nooit de enige alleengaande tussen 'stelletjes'. Daarbij is iets meer dan de helft vrouw en iets minder man.
9.0
Anke (32 jaar)

Geslaagde trip!

Geplaatst op 19-08-2017
'Deze trip (meezeilen Athene) was geslaagd, dankzij de relaxte sfeer aan boord en de flexibiliteit van de schipper. Ondanks het feit dat je elke dag op de boot zit, is toch elke dag anders. Van overnachten in een baai tot uitgaan in een dorpje: voor elk wat wils. als wij aangaven meer van het zeilen te willen leren, legde de schipper ons van alles uit en mochten we ook zelf stukken zeilen. Kortom: een heerlijke week!'
8.0
Connelies

Heerlijke meezeilweek gehad vanuit Trogir

Geplaatst op 16-07-2016
'Heerlijke meezeilweek gehad vanuit Trogir. Mooi gebied, leuke stadjes en haventjes. Prachtige baaien. Ook heel leuk als je niet kunt zeilen, maar gewoon toe bent aan een week met zon, zee, zwemen, en dat samen met een groep gezellige mensen. Daarnaast kan je in Kroatie goed eten, vooral veel vis en zeevruchten.'
7.8
Lisette

Een heerlijke zeilweek en echt een aanrader!

Geplaatst op 22-07-2017
'Een heerlijke zeilweek waarin je de basis van het zeilen leert in een mooie omgeving! een vakkundige en enthousiaste schipper die op een rustige manier uitleg geeft.

Al met al een superweek en echt een aanrader!'
8.5
Lotte (Amsterdam)

Heerlijke week gehad

Geplaatst op 05-08-2017
'Twee fantastische weken gehad in Griekenland. Nog steeds heimwee om terug te gaan. Alle ervaringen en grapjes gaan nog steeds door mijn hoofd. Vanaf moment 1 was het goed. De sfeer in de groep, het weer, de lol. Alles. De schippers van het moederschip waren enthousiast en ervaren en wilden ons net zo graag iets leren als dat wij dat wilden. Enthousiasme alom. Leuke havens, prachtige baaien en heerlijk eten en drinken. Een dikke aanrader!'
9.0
Ellen (46 jaar)

Helemaal goed

Geplaatst op 22-04-2017
'Wat een prachtige vakantie! De overige bemanning was helemaal top, de schipper super, het eten aan boord gastronomisch, de boot luxe en het weer geweldig, al mocht er ietsje meer wind zijn... Desondanks hebben we heerlijk kunnen zeilen! Volgend jaar misschien een eigen schip in een flottielje, want dit smaakt naar meer ;-)'
Bekijk ons totale aanbod