zeilvakantie-kroatie-sukosan-55.jpg

Kosteloos annuleren

Wat betekent dat?

Je individuele meezeilvakantie naar Griekenland of Kroatië boek je met een gerust gevoel. Je mag namelijk tot acht weken voor vertrek annuleren. Zonder opgaaf van reden. Je stuurt ons gewoon een mailtje. En dan hoef je de reissom niet te betalen. Fijn toch? En dat geldt ook voor de zeilcursussen naar Griekenland en Kroatië.

 • betaal bij boeking alleen boekingskosten (€29,50) en SGR bijdrage (€ 5,-)
 • tot 8 weken voor vertrek gratis annuleren
 • de volledige reissom betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek
 • optioneel: sluit een annuleringsverzekering af met Covid-19 dekking


  Gratis annuleren: individueel meezeilen en zeilcursussen in Griekenland en Kroatië

  Wil je iets om naar uit te kijken, maar dan zonder vast te zitten aan een boeking of hoge aanbetaling?

  Dan zit je goed bij Amorgos. Eigenlijk kun je onze individuele meezeilvakanties en zeilcursussen nu al risicoloos boeken. Want tot acht weken voor vertrek mag je kosteloos je reis annuleren. En betalen doe je uiterlijk zes weken voor vertrek. Dat is dus boeken zonder risico.

  Hoe het werkt

  Boek je een meezeilvakantie of zeilcursus, dan betaal je direct na boeking de €19,50 boekingskosten, de verplichte SGR-bijdrage van €5,- en een eventuele annuleringsverzekering. Komt het toch niet uit, dan kun je annuleren zonder kosten tot acht weken voor vertrek. En de reissom zelf, hoef je niet te betalen. Annuleren kan per email en zonder opgave van reden. Mooier kunnen we het niet voor je maken.

  Annuleer je binnen acht weken voor vertrek? Dan gelden onze annuleringsvoorwaarden zoals in de Amorgos algemene voorwaarden beschreven.

  Wil je nog meer zekerheid?

  Brengt corona je aan het twijfelen en wil je nog meer zekerheid? Dat kan. Kies dan bij je boeking voor de reis- en annuleringsverzekering van Allianz. Deze verzekeringen hebben standaard een Covid-19 dekking. Zo ga je met extra bescherming op reis en weet je van tevoren waar je aan toe bent.

  Voor de reisverzekering geldt dat je:
 • Medische kosten vergoed krijgt wanneer je corona oploopt op je reisbestemming. Zelfs als, op de dag van vertrek, het reisadvies oranje is.
 • Extra reis- en verblijfskosten vergoed krijgt wanneer je in quarantaine moet, omdat jij of iemand uit jouw omgeving Covid-19 heeft opgelopen.

  Als je ook een annuleringsverzekering afsluit, krijg je:
 • Annuleringskosten vergoed als je corona oploopt vlak voor vertrek.
 • Annuleringskosten vergoed als je in quarantaine moet omdat je in contact bent geweest met iemand die corona heeft.
 • Een vergoeding voor de niet gebruikte vakantiedagen op bestemming als je door Covid-19 in het ziekenhuis bent opgenomen.

  Hier lees je meer over de Covid-19 dekking van Allianz bij de reis- of annuleringsverzekering.

  O ja, we hebben ook nog: SGR-Garantie

  Je kent het wel. Van die ellende verhalen op internet of tv. Over mensen die een reis hebben geboekt en dan vervolgens hun geld kwijt zijn omdat de reisorganisatie failliet is gegaan. Bij Amorgos kan dat niet gebeuren. Je geld is altijd veilig bij ons. We zijn namelijk aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) onder deelnemersnummer 2941.

  De SGR keert consumenten vooruitbetaalde reisgelden uit, wanneer een reisorganisatie failliet gaat. Daarvoor moeten wij voldoen aan strenge financiële voorwaarden met een dikke bankgarantie en betaal jij een SGR bijdrage van 5 euro per persoon.

  Ik weet genoeg

  Weet je genoeg? Boek vandaag je actieve zeilvakantie of zeilcursus zodat je zeker bent van een plekje en betaal uiterlijk zes weken voor vertrek voor dit zonnige avontuur! • flottielje-kroatie-sukosan-54.jpeg
  Bekijk ons totale aanbod