zeilvakantie-kroatie-murter-00.jpeg

Omboekgarantie

Wat betekent dat?

Helaas is het coronavirus nog niet helemaal de wereld uit. Een coronabesmetting of een dichte grens zou jouw zeilvakantie onverwacht in de weg kunnen zitten.

Omboekgarantie bij zeiljachtverhuur

Gelukkig geldt voor de meeste gehuurde zeiljachten de garantie dat je kunt omboeken naar een andere periode in geval van een:
 • geheel gesloten grens
 • algehele quarantaine plicht bij aan- en/of terugkomst
  De exacte voorwaarden hiervan verschillen per jacht. Bij de offerte sturen we de omboekvoorwaarden mee zodat je precies weet waar je op terug kunt vallen.

  Covid-19 dekking op reis- en annuleringsverzekering

  Wil je meer zekerheid en flexibiliteit? Kies dan bij je boeking voor de reis- en annuleringsverzekering van Allianz. Deze verzekeringen hebben standaard een Covid-19 dekking. Zo ga je met extra bescherming op reis en weet je van tevoren waar je aan toe bent.

  Voor de reisverzekering geldt dat je:
 • Medische kosten vergoed krijgt wanneer je corona oploopt op je reisbestemming. Zelfs als, op de dag van vertrek, het reisadvies oranje is.
 • Extra reis- en verblijfskosten vergoed krijgt wanneer je in quarantaine moet, omdat jij of iemand uit jouw omgeving Covid-19 heeft opgelopen.

  Als je ook een annuleringsverzekering afsluit, krijg je:
 • Annuleringskosten vergoed als je corona oploopt vlak voor vertrek.
 • Annuleringskosten vergoed als je in quarantaine moet omdat je in contact bent geweest met iemand die corona heeft.
 • Een vergoeding voor de niet gebruikte vakantiedagen op bestemming als je door Covid-19 in het ziekenhuis bent opgenomen.

  Hier lees je meer over de Covid-19 dekking van Allianz bij de reis- of annuleringsverzekering. Wanneer je op onze website een zeiljacht uitzoekt en je voegt bij de prijsopgave de verzekeringen toe, dan sturen we ook deze voorwaarden met de offerte mee zodat je precies weet wat binnen de dekking valt. • lijn opschieten zeilen corfu.jpg
  Bekijk ons totale aanbod