Privacy VerklaringHoe wij met jouw gegevens omgaan

Amorgos Zeilvakanties respecteert jouw recht op privacy. Jouw persoonlijke gegevens verkopen we niet aan derden. Met deze privacy verklaring laten we je weten hoe we gegevens verzamelen en wat er met jouw gegevens wordt gedaan.

Jouw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Amorgos

Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en dat is voor ons de reden om uiterst zorgvuldig om te gaan met de persoonsgegevens die jij aan ons doorgeeft. Wanneer je op de website van Amorgos een vakantie boekt, dan zijn jouw gegevens afgeschermd voor derden. Wij maken gebruik van één van de modernste technieken; de Secure Socket Layer (SSL). Jouw gegevens en de gegevens van de medereizigers zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

Surfen

Voor het surfen op onze site vragen wij geen persoonlijke gegevens van je. Telkens wanneer je onze website bezoekt, registreren wij wel jouw klikgedrag. Zo kunnen we meten via welk kanaal je op onze site komt, welke pagina’s je bezoekt en vanaf welke pagina je onze website weer verlaat. Dit doen wij alleen om de belangstelling voor bepaalde onderdelen van onze website te meten en onze uitleg beter te kunnen afstemmen op je wensen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor eigen onderzoek.

Boeken

Voor een boeking hebben wij meer persoonsgegevens van je nodig. Denk aan je naam, adres, geboortedatum, paspoortnummer, geboorteplaats, telefoonnummer(s) en e-mailadres. Deze persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor jouw boeking en zijn bijvoorbeeld nodig voor het boeken van vliegtickets en verzekeringen, voor de verplichte crewlist die aan boord van iedere boot is en om thuisblijvers te kunnen bereiken in noodgevallen. Wij gaan er van uit dat je de thuisblijvers zelf informeert dat wij hun gegevens in ons bezit hebben en uitsluitend zullen gebruiken in geval van een calamiteit.

Nieuwsbrief

Wanneer je bent aangemeld voor de nieuwsbrief van Amorgos Zeilvakanties, informeren wij je regelmatig per e-mail over onze laatste nieuwtjes en aanbiedingen. Wens je geen nieuwsbrief meer van Amorgos te ontvangen? Dan kan je jezelf eenvoudig via de nieuwsbrief afmelden.

E-mail

Wanneer je informatie bij ons hebt aangevraagd, een reis of een cursus hebt geboekt wordt je e-mailadres gebruikt voor het toesturen van informatie over die reizen en cursussen. De toestemming daarvoor kun je altijd intrekken door gebruik te maken van de afmeldlink in het toegezonden e-mailbericht of door een e-mail te sturen naar Amorgos Zeilvakanties

Enquête

Voor het invullen van een enquête hoef je geen persoonsgegevens in te voeren. Een enquête gebruiken wij uitsluitend om jouw mening over onze website of Amorgos te weten te komen. Hiermee kunnen wij onze website en Amorgos zelf nog beter afstemmen op onze klanten.
Daarnaast vragen we je of je anderen wilt helpen bij hun keuze door je ervaring te delen met ons in de vorm van een review. Deze plaatsen we op onze eigen site. Je bent vrij om die anoniem in te zenden.

Links

Amorgos.nl bevat links naar andere websites. Amorgos kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de privacy van andere websites.

Cookies

Amorgos.nl maakt gebruik van cookies. Een cookie is een tekstbestand dat op de harde schijf van jouw computer wordt opgeslagen. Meer achtergrondinformatie over de soorten cookies die Amorgos hanteert, kun je lezen in ons cookiebeleid.

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Wanneer je gegevens aan Amorgos Zeilvakanties verstrekt, vallen je gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van je persoonsgegevens. Bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) hebben wij onze verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld en geregistreerd onder nummer m1626829. Je kunt deze inzien via www.cbpweb.nl.

Verzameling van persoonsgegevens

Voor een compleet en actueel overzicht van de gegevens die Amorgos B.V. verzamelt en verwerkt, verwijzen we je naar onze registratie bij het CBP. Via www.cbpweb.nl heb je direct inzage.

Verwerking van persoonsgegevens

Om onze reizen en cursussen mogelijk te maken is het noodzakelijk dat we je persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan onze leveranciers of derden, die de uiteindelijke producten en diensten leveren die je bij ons hebt geboekt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan vliegtuigmaatschappij, eigenaren van de jachten en lokale havenautoriteiten. Wij zullen je persoonsgegevens nooit zonder je toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciële exploitatie. Wanneer je naar het buitenland reist, kunnen wij verplicht worden (door overheidsinstanties op vertrek- en aankomstpunten) dat jouw persoonsgegevens verstrekt en verwerkt worden in het kader van een grenscontrole, immigratie-, veiligheids-, antiterrorisme- en andere doeleinden die toepasselijk worden geacht. Ook als het verstrekken van gegevens niet verplicht is, kunnen wij besluiten om overheidsinstanties toch behulpzaam te zijn.

Inzage, correctie en verwijderen van persoonsgegevens

Wij zijn verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Indien je hier bezwaar tegen hebt, kun je contact met ons opnemen. Te allen tijde kun je een overzicht opvragen van jouw gegevens in ons systeem. Indien je niet (meer) wilt dat jouw gegevens worden gebruikt voor toezending van informatie, een correctie en/of verwijdering van je persoonsgegevens wil, dan kun je dit doen bij zeilen@amorgos.nl.

Advertenties

Wij gebruiken externe advertentietechnologieën van Google en Facebook om inzicht te krijgen in het gedrag van de bezoekers op onze website. Het doel hiervan is om de effectiviteit van internetadvertenties op de sites van derden te bepalen. Hiervoor maken we gebruik van cookies die zijn aangeleverd en door ons zijn geplaatst. Deze cookies zijn erop gericht om te bepalen via welke externe website je op onze site bent gekomen en of dit leidt tot contact. Op basis van de gegevens kan de effectiviteit van onze internetadvertenties op derde websites bepaald worden. Daarnaast registreren de cookies het bezoekersgedrag op onze website voor analyse en om bezoekers een profiel toe te kennen. Wanneer de desbetreffende bezoeker op een website binnen het netwerk van onze partner komt, dan wordt er een advertentie-uiting getoond op basis van het aangewezen profiel. In beide gevallen geven we het websitegebruik van bezoekers van onze website door aan de servers van Google of Facebook. Tevens is in beide gevallen de informatie die namens ons wordt verzameld en via deze technologie wordt bijgehouden niet persoonlijk identificeerbaar.

Vragen

Heb je nog vragen over deze privacyverklaring? Dan kan je een e-mail sturen naar zeilen@amorgos.nl.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy verklaring. Kom daarom regelmatig terug op deze pagina voor het actuele privacy beleid.

Laatste wijziging: 5-10-2016