Zeilvakantie in Caribbean

Heerlijk vakantie vieren en zeilen onder de zon? Zodra er genoeg wind is, gaan de zeilen los. Ook als je nog nooit gezeild hebt, is zeilen een geweldige manier om vakantie te vieren. Het opent een nieuwe wereld... met vele facetten: teamwork, avontuur, ontdekken, vrijheid, natuur, techniek, zon en water. Zet een volgende stap en stap bij ons aan boord!

De Caribbean vormen wel een beetje de kers op de taart: een walhalla voor zeilers. We hebben er zeilvakanties voor alleengaanden en individuen, voor niet-zeilers die willen zonnen op de mooiste plekjes, voor beginnende zeilers die gaan voor een nieuw avontuur en voor ervaren zeilers die zelf willen zeilen of uitgedaagd willen worden in dit prachtige gebied.

Hieronder zie je een korte beschrijving van de belangrijkste vakanties die we in de Caribbean organiseren. Wil je iets anders met een zeilboot of catamaran in de Caribbean of zie je niet direct wat je zoekt informeer dan naar de mogelijkheden voor een vakantie afgestemd op jouw wensen.


Flottieljezeilen of zeiljacht huren

Martinique flottielje sqFlottieljezeilen of Zeiljachthuren - Martinque
Op een eigen zeiljacht in een Nederlands flottielje van eiland naar eiland zeilen? Geen zorgen over de route, iedere dag een nieuw eiland ontdekken met een onvergetelijke snorkelspot of fantastisch uitzicht. ’s Avonds met de anderen uit het flottielje naar een authentiek restaurant… 
Vanaf:
€ 1825 p.w. 4 pers. excl. vlucht

Meezeilen

vissenMeezeilen Martinique - 15 dagen
Het Caribisch gebied is één van de mooiste tropische zeilgebieden. Je zeilt in de zon, onder een strak blauwe hemel, in helder water met walvissen, dolfijnen, reuze schildpadden en vliegende vissen. ... 
Vanaf:
€ 2295 p.p. incl. vlucht