lekker weer om te zeilen.jpg

Plezier in Zeilen

Wil je leren zeilen op een kajuitzeiljacht? Zelf aan het roer staan en met een zeiljacht veilig een haven binnen kunnen varen? Tijdens een zeilcursus leer je hoe je veilig en met plezier een groot zeiljacht bestuurt! Er bestaan verschillende soorten cursussen: of je nu alleen bent of met z'n twee, of je beginner of gevorderd bent, of je al veel hebt gezien of net komt kijken in de zeilsport. Voor iedereen hebben we een passend aanbod.

Onze zeilschool in Marina Muiderzand kenmerkt zich door professioneel opgeleide instructeurs met veel aandacht voor hun sociaal en communicatieve vaardigheden, grotere zeiljachten van 34 tot 45 voet, de mogelijkheid om van een cursus ook een korte zeilvakantie te maken en bovenal: plezier in zeilen.

Zeilcursussen

Van april tot en met november starten er wekelijkse meerdere cursussen waar je individueel aan deel kunt nemen. De meeste cursussen zijn kort en intensief waarbij we de hele dag gebruiken. Aan de individuele cursussen nemen maximaal 4 deelnemers deel. Wil je me jet eigen groep of gezin een cursus volgen, dan zijn de mogelijkheden legio. Mail of bel voor een advies op basis van jouw of jullie wensen en ervaring.

Ervaringstochten

Kun je al zeilen of misschien schipper je zelf onder rustige omstandigheden? Dan wordt het belangrijk om ervaring op te doen en het geleerde te oefenen en in te slijten. Om nieuwe uitdagingen op te zoeken. Daarvoor zijn onze ervaringstochten: mooie langere tochten zeezeilen met één of twee instructeurs om in nieuwe situaties alles wat je hebt geleerd toe te passen.

Zeilclub

Heb je last van een zeilvirus? Dat onrustige gevoel wanneer je een briesje wind voelt, wanneer je naar de wolken tegen een blauwe hemel kijkt, wanneer je over de A6 rijdt en uitkijkt over het Gooi- en Markermeer... Dat is zó herkenbaar! Onze club van enthousiaste zeilers komt wekelijks samen in Marina Muiderzand. Daar organiseren we toertochten, korte clinics of een wedstrijdje. Wij regelen de boten, schippers of instructeurs en zo nodig een zeilpak en reddingsvest.
Bekijk ons totale aanbod