zeilvakantie-griekenland-lefkas-b02.jpg

Zeilen met je Gezin

Hoe fijn is dat?

Vrijheid en avontuur. Samen genieten in de zon. Blauwe lucht. Wind en water. Ruimte en plezier. Duizenden mooie eilanden, snorkelen in heldere baaitjes. Slapen onder een sterrenhemel en leven op een zeiljacht. Maak het zo actief of relaxed als dat je zelf wil. Het kan op verschillende manier en meerdere bestemmingen:

 • Zelf zeilen: op een zeiljacht naar keuze met de betrouwbaarheid en zekerheid van Amorgos
 • Flottielje zeilen: met de gezelligheid van een flottielje en het enthousiasme van onze begeleiding
 • Family sailing: volledig ontspannen aan boord bij een schipper, met de lusten, zonder de lasten!


  Korting op je zeilvakantie met het tijdschrift ZEILEN

  Ga je mee op zeilvakantie? Via de linkjes hierboven vind je eenvoudig jullie droomvakantie. En ben je enthousiast lezer van het blad ZEILEN, dan krijg je ook nog 50 euro korting op je boeking! Plaats daarvoor bij je reservering in het opmerkingen veld op welke pagina in het tijdschrift ZEILEN je onze QR-code vond.

  Zeilvakantie met kinderen

  We organiseren zeilvakanties, cursussen en zeilavonturen voor jong en oud. De klassiekers onder deze vakanties zijn de flottieljes. En in de zomermaanden zijn dat ideale vakanties voor gezinnen.

  Zelf zeilen

  Ga je graag je eigen gang? Zelf bepalen hoe je vakantie eruit ziet samen met je gezin? En heb je voldoende ervaring om zelfstandig te zeilen? Het is dé manier voor zeilers om in alle vrijheid een zeilgebied te ontdekken en er echt even helemaal tussenuit te zijn. Zelfstandig zeilen betekent ontdekken van kleine baaien. Uit eten bij een gastvrije konobo. Lange avonden dobberend op het water of op een terras onder druivenranken. Geweldige uitzichten en een romantische zonsondergang.

  Flottielje zeilen

  Flottielje zeilen is vrijheid blijheid. Met vrienden of familie vaar je op je eigen zeiljacht. Het is één van de grootste activiteiten van Amorgos. En niet voor niets! De formule is simpel, het effect is groot: gemeenschappelijke interesses leiden tot nieuwe en onverwachte ervaringen, voor jong en oud; gezinnen en stellen. Je kinderen (nog) enthousiaster maken voor het zeilen? Wacht maar totdat ze met leeftijdsgenootjes op pad zijn en weten dat ze in de ankerbaai of op de volgende kade samen kunnen spelen. Je hebt er geen omkijken meer naar.

  Family Sailing

  Zeilen met 6 tot 9 gezinnen, iedere zijn eigen jacht, samen dezelfde route. Het blijft een geweldig concept. Elke dag een andere omgeving. Avontuur, vrijheid, zwemmen, spelen, lekker eten en drinken: alles zit er in. Dat is normaal gesproken niet voor iedereen weggelegd; je moet op de eerste plaats zelfstandig een zeiljacht kunnen besturen, tenzij.... Je kiest voor Family Sailing: je zelf laten zeilen. Opstappen aan boord bij de schipper en flottieljeleider op het moederjacht!

  Gezinscursussen

  Wil je met je gezin een zeilcursus volgen? Dan is de driedaagse gezinscursus op het IJsselmeer echt iets voor jullie. In drie dagen heb je voldoende tijd om grote stappen te maken. En door de combinatie met slapen aan boord, samen op zoek naar andere havens, echt een tocht maken, lijkt dit al snel op een echte vakantie! Zoek je een cursus om jullle ervaring op te frissen, kies dan voor de voorbereidingsdag flottieljezeilen.

  Griekenland

  Griekenland is zon, water, honderden eilanden en een zeer vriendelijke bevolking. Dat maakt Griekenland bijzonder aantrekkelijk voor een zeiler. We raden voor een zeilvakantie aan om te kiezen tussen Athene voor de Saronische en Argolische eilanden, Lefkas of Corfu. Heb je veel zeilervaring dan zijn de Cycladen ook een geweldige optie.

  Kroatië

  Kroatië heeft van alle onze bestemmingen de meeste eilanden. Waar je ook kijkt, overal bewoonde en onbewoonde eilanden als pareltjes in het heldere water. De vaargebieden zijn afwisselend: kleine dorpjes en afgelegen baaien, maar ook aantrekkelijke steden waar je je tot diep in de nacht kunt vermaken. Onze vertrekhavens zijn van noord naar zuid: Pula, Sukosan, Murter, Sibenik en Trogir.

  Ga je mee?

  Weet je genoeg? Reserveer vandaag je zeiljacht, flottielje of Family Sailing zodat jullie zeker zijn van een zonnige avontuur in 2023!

  Korting op je zeilvakantie met het tijdschrift ZEILEN

  En maak daarbij gebruik van de korting uit het tijdschrift ZEILEN. Plaats bij je boeking in het opmerkingen veld op welke pagina in het tijdschrift ZEILEN je onze QR-code vond en we plaatsen 50 euro korting op je factuur.

 • zeilvakantie-griekenland-corfu-19.jpeg
  Bekijk ons totale aanbod