Zeilen in Turkije Lycische Kust (Göcek)

Wat vonden anderen?

Lees hier de ervaringen van andere flottieljezeilers.

Joost, Amsterdam (03-09-2016)

'De keuze voor Gözek is ons voor de tweede keer meer dan goed bevallen. De flottieljebegeleiding door Bram & Bea is buitengewoon deskundig en prettig.
Vanuit Gözek zijn er diverse routes beschikbaar zodat je startend vanuit dezelfde plek ieder jaar een andere route kan varen.
Het zeilen vanuit Gözek staat garant voor een heerlijk ontspannen vakantie.
Succes hoef je niet meer te laten verzekeren!!!'

Edwin Veltman, Deventer (30-07-2016)

'Bram en Bea zijn fantastische mensen die elkaar prachtig aanvullen. Ze weten elke mogelijke vorm van stress te elimineren, zijn buitengewoon dienstbaar, flexibel, gezellig, terzake kundig en professioneel. Een 10 met een griffel! '

Fred, Annemarie, Floris, Vincent, Amersfoort (01-08-2015)

'Net terug (1-8 augustus 2015) van een 8-daagse flottieljereis vanuit Göcek Marina in Turkije (oostelijke route). Prachtig zeilweer gehad met voldoende wind, rustig qua waterverkeer, volle zon maar ook heet (40ºC). Onovertroffen mooi gebied: helder blauw zeewater omgeven door prachtige groene bergen met een fraaie selectie aan tussenstops. ''s Avonds samenkomst in restaurantjes elk in een idyllische setting waarbij je bij één baai zelfs tussen de schildpadden zwemt. Twee mooie (klauter)bergwandelingen gemaakt (Cleopatra''s badhuis en een tweetal historische graftomben) ondanks de warmte en daarna bijkomen in het helderblauwe zeewater. Leuke gemixte zeilgroep met kinderen en jongeren van alle leeftijden, dus voor elk wat wils. Bijzonder sympathieke en vaardige flottieljebegeleiding (Bram en Bea) getroffen die onder elke omstandigheid rustig blijft; alles goed brieft elke ochtend, je wijst op de te verwachten gevaren en waar nodig een helpende hand biedt. Heel prettig en geruststellend. Kortom een absolute aanrader, ook voor de minder ervaren kajuitjachtzeiler!'

Goemaat, Doetinchem (23-05-2015)

'In een woord super'

Raaf Cornelisse, Krimpen aan den IJssel (02-05-2015)

'We hebben een prima vakantie gehad: Turkije is mooi, goed verzorgd en vriendelijk. De baai van Fethiye is schitterend en kent veel bijzondere plekken, allemaal met hun eigen charme, mogelijkheden en karakter.
Bram en Bea beheren de vloot en gaan mee op flottielje. Dat maakt het allemaal heel persoonlijk: ze geven veel om hun eigen boten en ze willen graag dat de deelnemers een prima vakantie hebben. Ze weten veel, vertellen veel, laten veel zien en gaan gerust mee op een uitstapje aan wal. Daarnaast geven ze ook genoeg vrijheid om zelf wat te kunnen ontdekken.'

Jaap, José, Roos en Koen (28-10-2013)

'We hadden er zin in, en gelukkig maar, want niets is ons tegen gevallen. En wat hebben we gelachen! Het mooiste is dat iedereen kan zijn hoe/wie die is!

We hebben nu al plannen om terug te komen, en dat zegt natuurlijk genoeg. Het was heerlijk om hier als gezin te zijn en te genieten.

Bedankt voor al jullie adviezen over het zeilen, het eten, de mensen, enz.

Nog maar 1 ding: Tot ziens in Turkije....'

Jaap en Anne-Lise (06-10-2013)

'Hartelijk dank voor jullie goede zorgen, uitstekende begeleiding en gezelligheid de afgelopen twee weken. Zonder jullie aanwezigheid was het beslist niet zo fijn geweest.

Nogmaals hartelijk dank en misschien tot weerziens. Als we weer gaan zeilen doen we het zeker onder jullie begeleiding.'

Chris en Dorry (30-09-2013)

'We hebben een geweldige week samen met jullie beleefd. Op 28/9/13 met Bram als getuige van ons huwelijk kan onze toekomst niet meer stuk. Dorry en Chris uit kruibeke Belgie TX'

Eline, Inge en Tom (29-07-2013)

'Op 4 augustus 2011 schreef ik: "als alles goed gaat komen we terug ...".

Wel we kwamen terug voor de westelijke tocht en gewoon weer een fantastische en mooi zeilvakantie gehad ! Het zeilgebied dat jullie aanbieden is echt de moeite en steeds opnieuw verrassend.

Dit jaar moesten we zeker dolfijnen zien of we kwamen nooit meer terug. Wel we hebben ze tweemaal gezien. DUS "moeten" we wel weer terugkomen en dit met grote tegenzin van Eline (grapje !)

Hou jullie goed en nogmaals hartelijk dank voor de perfecte service, maar vooral voor jullie super gezellig gezelschap en enthousiasme.

Eline, Inge en Tom'

Matthijs en Cisca (05-06-2013)

'Wat hebben we het fijn gehad aan boord van de Sylvester en in jullie bijzonder goed verzorgde flottielje en fijne zeilgezelschap. De vraag is niet óf we nog weer komen, maar wannéér. Leuk om te zien hoe goed jullie met al die mensen omgaan, met hun eigen aardigheden en hun eigen wijsheid! En wat stralen jullie een rust uit, en wat helpen jullie mensen die bepaalde dingen spannend vinden op een leuke manier! Geen wonder, dat dit soort publiek met jullie wegloopt! Heel fijn om af en toe even lekker met jullie te kunnen kletsen. Ik ben in jaren niet zo ontspannen op vakantie geweest, hoewel sommige dingen best spannend waren (achteruit inparkeren om een bochtje vind ik lastig!).'