Zeilvakantie in Turkije

Heerlijk vakantie vieren en zeilen onder de zon? Zodra er genoeg wind is, gaan de zeilen los. Ook als je nog nooit gezeild hebt, is zeilen een geweldige manier om vakantie te vieren. Het opent een nieuwe wereld... met vele facetten: teamwork, avontuur, ontdekken, vrijheid, natuur, techniek, zon en water. Zet een volgende stap en stap bij ons aan boord!

We hebben zeilvakanties voor alleengaanden, gezinnen en individuen, voor niet-zeilers die willen zonnen op de mooiste plekjes, voor beginnende zeilers die gaan voor een nieuw avontuur en voor ervaren zeilers die zelf willen zeilen of uitgedaagd willen worden in prachtige gebieden.

Hieronder zie je een korte beschrijving van de belangrijkste vakanties die we in Turkije organiseren. Wil je iets anders met een zeilboot in Turkije of zie je niet direct wat je zoekt informeer dan naar de mogelijkheden voor een vakantie afgestemd op jouw wensen.


Flottieljezeilen of zeiljacht huren

Göcek flottielje sqFlottieljezeilen of Zeiljachthuren - Göcek
Flottieljezeilen met gezin of vrienden in het zeilers mekka van Turkije? Geen gedoe met routes, zeker weten dat je op mooie plekjes terecht komt waar je veilig kunt overnachten, de gezelligheid van een flottielje en gastvrij wordt ontvangen? We nemen je mee door de grote baai… 
Vanaf:
€ 1350 p.w. 4 pers. excl. vlucht